Ilmoittautuminen

Ilmoita itsesi ja perheesi tapahtumaan ja illalliselle! Olet sydämellisesti tervetullut vertaisporukkaan.

Tapahtumaan suositellaan ilmoittautumaan viimeistään maaliskuun 2023 aikana. Tila- ja ohjelmakustannukset jyvitetään osallistujien kesken. Järjestäjätiimi tarkastelee ilmoittautumistilannetta su 2.4. 23 jolloin vahvistuu tapahtuman järjestäminen. Osallistumis- ja illallismaksu maksetaan etukäteen. Ohjeet maksamiseen saapuvat sähköpostiisi huhtikuussa 23.

– Osallistumismaksuun kuuluu ohjelma, tilavuokrat ja tuhti välipala: 13-vuotiaat tai vanhemmat 40 euroa ja 3-12-vuotiaat 25 euroa, 0-2-vuotiaat 10 euroa.

– Thai twist -illallisen hinta on vähintään 13-vuotiailta ja aikuisilta 42,50 eur/hlö ja 3-12-vuotiailta 21,25 eur/hlö, 0-2-vuotiaat syövät maksutta.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 12.5.23

Maksaminen Osallistumismaksu ja illallismaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen järjestäjien erikseen antamien ohjeiden mukaan. Maksut tulee olla suoritettuna viimeistään maanantaina 15.5.23. Emme voi valitettavasti palauttaa osallistumismaksuja tai illallismaksuja ilmoittautumisen määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista. Hotellimajoitus maksetaan hotellille.

Järjestäjät ja kumppanit Tapahtuman järjestää vapaaehtoisista koostuva järjestelyryhmä. Adoptioperheet ry tukee tapahtuman toteutuneita kuluja enintään 150 eurolla. Otamme mielellään vastaan kumppaneita, jotka voivat olla mahdollistamassa tapahtumaa.