Majoitus

Thaitapaaminen 2023 järjestetään Tampereella 10.-11.6.2023 Hotelli Scandic Rosendahlissa. Tutustu hotelliin.
Majoituksen voit varata tämän sivun koodilla tai muuta kautta, esimerkiksi Scandic Friends -ohjelman kautta. Katso kuvia hotellista sivun alareunasta.

Hotellin kiintiömme on täynnä. Voit tiedustella suoraan hotellista mahdollista muista varauksista vapautunutta majoitustilaa tai käyttää muuta koodia tai hankkia majoituksen esimerkiksi Tampereen Etelä-Puiston alueen hotelleista tai Airbnb-majoituksista (1.4.23)

  • Scandic Hotel Rosendahl sijaitsee Tampereen Pyynikillä. Aivan vieressä on Pyynikin uimaranta, kesäteatteri ja Pyynikinharju. Pyynikinharjulla on näkötorni, jossa myydään maankuulut munkit. Varalan urheiluopisto ja Flow Park sijaitsevat ylämäkeen vajaan kilometrin päässä. Lähistöllä on kauppa ja bussi keskustaan kulkee lähes hotellin edustalta.
  • Hotellin julkisivulla vasemmalla on käynti kongressitiloihin ja oikealla käynti majoitustiloihin.
  • Voit saapua jo perjantaina halutessasi. Thaitapaaminen aloitetaan lipunnostolla la klo 12. Tilaisuus päättyy su noin klo 12. Päivitämme ohjelmatietoja.

Tapahtumaamme varten on varattu avoin hotellihuonekiintiö. Hotelli suosittelee hotellihuonevarauksen tekemistä mahdollisimman ajoissa. Huonevarauksen peruuttaminen on maksutonta. Tarjoushinnat ovat voimassa 26.5.2023 saakka. Avoin huonekiintiö tarkoittaa, että hotelli voi sulkea avoimen kiintiön muun varaustilanteen mukaan. ”Hotelli tekee kiintiövarauksen tarjotulla hinnalla ja huoneet ovat varattavissa varaustilanteen mukaan. Hotellilla on tarvittaessa oikeus yksipuolisesti sulkea kiintiön saatavuus.”.

Varauskoodimme on BTHA160623

Tarjoushinnat koskevat pe 9. – su 11.6.23 välistä aikaa.

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse tästä linkistä

Varaukset voi tehdä varaustunnuksella myös puhelimitse +358 300 30 8434  (16 senttiä/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse rosendahl@scandichotels.com

Hotellihuoneet

Huonetyyppi standard
108 € yhden hengen huone / vuorokausi
128 € kahden hengen huone / vuorokausi
148 € kahden hengen huone + lisävuode / vuorokausi

Huonetyyppi superior family
128 € yhden hengen huone / vuorokausi
148 € kahden hengen huone / vuorokausi
168 € kahden hengen huone + lisävuode yhdelle / vuorokausi
188 € kahden hengen huone + lisävuode kahdelle / vuorokausi

Lemmikkilisä +20eur/huone/vrk

Hintaan sisältyy:

  • Runsas luomutuotteita sisältävä aamiainen
  • Maksuton Wi-Fi
  • Veloitukseton pysäköinti 

Yleistä hotellista

”Viihtyisä hotelli kauniissa järvimaisemassa lähellä Tampereen keskustaa ja Särkänniemen huvipuistoa. Hotellissa on hyvä ravintola, saunaosasto uima-altaalla sekä suuri, maksuton pysäköintialue.

Hotellin kattava huonevalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Valitse tilava perhehuone tai huone järvinäköalalla. Hotellissa on kattavat vapaa-ajan palvelut – tiloista löytyvät mm. uima-allasosasto, sauna, moderni kuntohuone ja squash-kenttä. Vastaanotosta voit lainata polkupyörän tai kävelysauvat ja nauttia ulkoilusta upeissa järvimaisemissa. Lapsille löytyy oma leikkihuone, jossa voi katsoa elokuvia, leikkiä, piirtää ja lukea.

Hotellissa on tyylikkäästi uudistettu ravintola, viihtyisä baari, ja upeat kokoustilat jopa 650 hengelle, maksuton langaton internetyhteys kaikissa tiloissa sekä suuri maksuton ulkopysäköintialue.

Hotelli sijaitsee Pyynikin kauniissa järvimaisemassa, vain 5 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta, upean ulkoilumaaston ympäröimänä. Kesäisin kannattaa nauttia olostaan viereisellä uimarannalla. Suositut vierailukohteet, kuten Särkänniemen huvipuisto ja Tampereen Työväen Teatteri löytyvät lyhyen ajomatkan päässä hotellista. Keskustaan on hyvät yhteydet.”

Ajo-ohjeet

Visit Tampere -sivusto